Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Έκθεση Δημιουργημάτων ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ & Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι από 3 έως 5 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί έκθεση της Τεχνικής-Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κορινθίας, στο συγκρότημα των σχολείων Αγ. Νικολάου, στο Κιάτο.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει δημιουργήματα από τις ειδικότητες των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικά Λύκεια) και ΕΠΑΣ (Επαγγελματικές Σχολές) της Κορινθίας. Επίσης τεχνική βιβλιογραφία, παρουσιάσεις, προβολές, επίσκεψη στα εργαστήρια του 1ου ΕΠΑΛ Κιάτου και της ΕΠΑΣ Κιάτου, ενημερώσεις και διάφoρα δρώμενα.

Για τα σχολεία, η έκθεση θα είναι ανοικτή την Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 το πρωί, αλλά για το κοινό θα είναι επίσης Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή το απόγευμα.

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ χρήσιμο να την επισκεφθούν οι μαθητές της Γ’ Τάξης που βρίσκονται στο κατώφλι της απόφασης επιλογής τύπου Λυκείου καθώς και οι φοιτώντες στην Α Λυκείου. Εξίσου απαραίτητο είναι να την επισκεφθούν και οι γονείς. Γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε τους Συλλόγους γονέων και να οργανώσετε εκπαιδευτικές επισκέψεις.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Κατά το διήμερο 12 και 13 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η διημερίδα-έκθεση τεχνημάτων Τεχνολογίας στο Κιάτο. Για τα σχολεία, η έκθεση θα είναι ανοικτή το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.